divendres, 19 de juny del 2020

19 DE JUNY

B O N    D I A   C O R E T S    M E U S!

AVUI, 19 DE JUNY DESPEDIM EL CURS. TOT I HAVER TENGUT UN FINAL POC GUSTÓS, EM QUEDO AMB TOT EL QUE HEM VISCUT PLEGATS I ÉS QUE ELS MOMENTS JUNTS HAN ESTAT CARREGATS D'EMOCIONS. 
VOS HE DE DIR QUE ESTIC MOLT CONTENTA D'HAVER TENGUT L'OPORTUNITAT DE SER LA RESPONSABLE D'OBRIR-VOS EL CAMÍ AL MÓN DE LA DESCOBERTA I  DE L'APRENENTATGE QUE SERÀ LA BASE DEL VOSTRE FUTUR. 
         

 

 

 

         
                                    


VOS HE ENYORAT MOLT DURANT AQUESTS MESOS, NO ME N'ANAVA A DORMIR NI EM DESPERTAVA EL MATÍ SENSE PENSAR EN VOSALTRES. AIXÒ ÉS SENYAL QUE EL VINCLE QUE ESTABLÍREM ERA BEN FORT I EL MANTENDREM FINS QUE TENGUEM L'OPORTUNITAT DE PODER REPRENDRE EL VIATGE QUE EMPRENGUÉREM FA NOU MESOS. 


ELS RECORDS QUE MANTENDRAN ELS VOSTRES FILLONS DEL SEU PRIMER ANY A CA'LS HERMANOS SERÀ A TRAVÉS DE LES IMATGES QUE ELS MOSTREM I COM QUE HEM VISCUT EXPERIÈNCIES ESPECTACULARS  QUE VAL LA PENA RECORDAR, VOS PAS UNA PETITA MOSTRA PERQUÈ LA MIRIN TANTES VEGADES COM VULGUIN. 


VOS ADJUNT TAMBÉ EL VÍDEO DEL BALL DE FI DE CURS. HE DE DIR QUE A LA NOSTRA ESCOLA TENIM UNS GRANS BALLARINS I UNES GRANS BALLARINES!
NO EM PUC OBLIDAR DE VOSALTRES, FAMÍLIES. 


GRÀCIES PER FER-ME COSTAT COL·LABORANT  AMB TOT EL QUE SE VOS HA DEMANAT I SOBRETOT, PER LA PACIÈNCIA I L'INTERÈS QUE HEU TENGUT EN CONTINUAR AMB L'APRENENTATGE DELS VOSTRES FILLS DURANT EL CONFINAMENT. 

ENS HAN QUEDAT MOLTES COSES PENDENTS PER L'ANY QUE VE: ACABAR L'ÀLBUM VIATGER, CONTINUAR AMB ELS TALLERS DE PARES, UNA ACAMPADA QUE NO POGUÉREM VIURE, PROJECTES PER COMENÇAR... PERÒ L'ANY QUE VE CONTINUAREM I ACABAREM DE FER REALITAT AQUELLS SOMNIS QUE ENS HAN QUEDAT SENSE PODER COMPLIR I COM NO, SEGUIREM SOMIANT PERQUÈ NOMÉS QUI SOMIA APRÈN A VOLAR! 

VOS DESIG DE TOT COR A TOTS I A TOTES
1 comentari:

  1. Moltes gràcies super mestra!
    Unes paraules molt molt molt xules i emocionants al teu darrer vídeo d,aquest curs 😢
    Molt bon estiu per tu també 😘

    ResponElimina