diumenge, 22 de novembre del 2020


ENGUANY, MÉS QUE MAI, QUE SOM LA CLASSE DELS CIENTÍFICS ENS TOCA INVESTIGAR I APRENDRE A TREBALLAR COM HO FAN AQUESTS GRANS PROFESSIONALS. 

PER COMENÇAR L'AVENTURA ENS HEM LLANÇAT EN L'ÀMBIT DE LA SALUT (APROFITANT QUE ARA HO TENIM TAN PRESENT). 

LA PARAULA SALUDABLE HA ESTAT EL NOSTRE TERME ESTRELLA ⭐ I ÉS QUE L'HEM TENGUT PRESENT CADA DIA I FINS I TOT HEM OBLIGAT A CANVIAR ALGUNS HÀBITS ALS NOSTRES PARES (ENCARA ENS EN QUEDEN UNS QUANTS PER ACABAR DE CONVÈNCER...).


I TU, T'HAS ATURAT A PENSAR AMB EL TEU DIA A DIA? CREUS QUE DUS UNA VIDA SALUDABLE? 


NOSALTRES, ELS CIENTÍFICS DE 4 ANYS HEM PREPARAT UNA EXPOSICIÓ ON T'EXPLICAREM LES MILLORS RECOMANACIONS I ÉS QUE NOMÉS TU ETS EL POSSEÏDOR DEL TEU PROPI COS I DEL QUE FACIS ARA EN DEPENDRÀ EL TEU FUTUR. 


VOLS ESTAR SA? NO ET PERDIS EL SEGÜENT VÍDEO ON ET DONAREM MOLTS CONSELLS I RECOMANACIONS QUE T'AJUDARAN A VIURE DE MANERA SALUDABLE.  
AQUEST PROJECTE VA NÉIXER A PRINCIPIS DEL MES D'OCTUBRE I TOT I QUE EL VÀREM HAVER D'ADAPTAR A LES CIRCUMSTÀNCIES QUE ENS TOQUEN VIURE, HEM ACONSEGUIT UNS RESULTATS EXTRAORDINARIS. 
TENIU EN COMPTE QUE VÀREM PARTIR DE  PARAULES QUE NO HAVÍEM SENTIT MAI COM ARA: SALUT, HÀBIT SALUDABLE, ALIMENT, HIGIENE... SORT DE LA COL·LABORACIÓ DE LES NOSTRES FAMÍLIES (QUE TAMBÉ HAN JUGAT UN PAPER MOLT IMPORTANT) I COM NO, GRÀCIES A LA IL·LUSIÓ I L'INTERÈS DELS INFANTS HEM ACONSEGUIT OBTENIR AQUEST PRODUCTE FINAL. 

PER ARRIBAR A ELL HEM:

✌ANALITZAT ALGUNS DELS NOSTRES HÀBITS

IDENTIFICAT LES LLETRES DELS NOMS DELS ALIMENTS
HEM PARLAT DELS ALIMENTS QUE ENS AGRADAVEN MÉS I MANCO I LA IMPORTÀNCIA DE MENJAR DE TOT. PER AIXÒ CADA GRUP VA CONFECCIONAR LA SEVA PRÒPIA PIRÀMIDE DELS ALIMENTS.    


CADA ALUMNE VA PREPARAR UN PLAT SALUDABLE PER DINAR O SOPAR AMB LA SEVA FAMÍLIA. 


INTRODUÍREM LA...


EL DIVENDRES VÀREM TENIR BERENARS SALUDABLES BEN DIVERTITS!
  A PARTIR D'AQUESTA SETMANA LA MAJORIA D'INFANTS DEMANEN ALS SEUS PARES QUE ELS PREPARIN BERENARS SALUDABLES. 


QUÈ VOS HA SEMBLAT EL NOSTRE PROJECTE? 
ESPERAM QUE VOS HAGI AGRADAT I SOBRETOT QUE VOS HAGUEM CONVENÇUT A CANVIAR AQUELLS HÀBITS QUE PRACTICÀVEU I NO EREN GAIRE SALUDABLES. 

MOLTA SALUT PER A TOTHOM!
</div>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada