divendres, 22 de gener de 2021

22 DE GENER


 HOLA FAMÍLIES!

AMB ELS NINS HEM PREPARAT AQUEST MONTATGE PERQUÈ VOS VOLEM MOSTRAR ALGUNES ACTIVITATS QUE FEIM A L'ESCOLA PER APRENDRE MATEMÀTIQUES. 

ENS HO PASSAM MOLT BÉ!


https://www.youtube.com/watch?v=vBQRUB09pvE&t=12s

AMB AQUEST VÍDEO TENIU UNS QUANTS EXEMPLES QUE VOS PODEN SERVIR PER CREAR UNA ACTIVITAT PER TREBALLAR ALGUN DELS CONCEPTES QUE HI SURTEN. 
DURANT EL CAP DE SETMANA HEU DE GRAVAR EL VOSTRE FILL/A TREBALLANT UN DELS CONCEPTES QUE SURTEN AL VÍDEO, DESPRÉS EL ME PODEU ENVIAR AL MEU CORREU. LA INTENCIÓ ÉS TREBALLAR EL MATEIX CONTINGUT VARIANT L'ACTIVITAT O COM A MÍNIM EL MATERIAL. 


AQUEST TRIMESTRE HEM COMENÇAT A TREBALLAR ELS NOMBRES DE L'11 AL 20, ENCARA QUE, POSANT LA DATA CADA DIA TAMBÉ TREBALLAM ELS NÚMEROS FINS EL 30. PER TAL DE PRACTICAR-HO TAMBÉ DES DE CASA VOS PROPÒS PREPARAR UN CALENDARI O AGAFAR-NE UN IMPRÈS I CADA DIA (JA SIGUI EL MATÍ O EL VESPRE):

 X RATLLEU EL NÚMERO CORRESPONENT, 

1, 2, 3... COMPTEU ELS DIES QUE HAN PASSAT DES QUE VA COMENÇAR EL MES I ELS QUE FALTEN PER ACABAR-LO I PODER CANVIAR DE PÀGINA. 

A MÉS, TAMBÉ ELS PODEN COPIAR. FINALMENT I SI EL TEMPS ATMOSFÈRIC HO PERMET, AQUEST CAP DE SETMANA (O SINÓ DURANT LA PROPERA SETMANA), VOS PROPÒS FER UNA VISITA AL PUNT VERD. HEM APRÈS QUE EXISTEIXEN 5 COLORS DE CONTENIDORS QUE SERVEIXEN PER PODER RECICLAR EL FEMS: EL GROC, EL BLAU, EL VERD, EL MARRÓ I EL NEGRE. LA INTENCIÓ ÉS FER LA VISITA, COMPROVAR QUE HI HA ELS CONTENIDORS QUE HEM APRÈS (ENTRE D'ALTRES) I FER-LOS UN BREU VÍDEO EXPLICANT L'EXPERIÈNCIA O ALGUNA FOTO PERQUÈ DESPRÉS ENS HO PUGUIN CONTAR A L'ESCOLA. 

AQUÍ DEIX L'ENLLAÇ DEL CONTE QUE ENS AJUDÀ A ENTENDRE LA IMPORTÀNCIA DEL RECICLATGE. 
https://www.youtube.com/watch?v=U74rNI0GBfA&t=499s


QUE PASSEU MOLT BON CAP DE SETMANA! 
FINS DILLUNS!

UNA FORTA ABRAÇADA!

4 comentaris:

 1. Aquest conte de reciclatge esta super be!! L’hem posat i en Tomeu el m’ha contat a jo🤣🤣.

  ResponElimina
  Respostes
  1. M'ha encantat veure'l. Gràcies per compartir les experiències! Una abraçada.

   Elimina
 2. Hi ha un petit problema, a Porreres el negre és vermell ☺

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí, ho sé, però a l'escola el tenim negre. Per tant els podem dir que com que a aquest contenidor es tira tot allò que no es recicla, pot ser de color negre o vermell.

   Elimina