dilluns, 19 d’abril de 2021

JORNADES CULTURALS

VOS HEU ATURAT MAI A PENSAR ON POT ARRIBAR A PARAR AQUELL PAPER O PLÀSTIC QUE VOS CAU AL CARRER I NO AGAFAU PER LLENÇAR-LO A LA PAPERERA?

PRECISAMENT AQUEST FET ÉS EL QUE LI VA PASSAR A LA LINA, LA PROTAGONISTA DEL CONTE QUE ENS SERVÍ DE PUNT DE PARTIDA PER LES NOSTRES JORNADES CULTURALS. 

ESCOLTAU-LO AMB ATENCIÓ.


https://www.youtube.com/watch?v=5ISuk61Eoe8

JUST DESPRÉS DE COMPARTIR LA NARACCIÓ AMB ELS INFANTS PARLÀREM DE LA IMPORTÀNCIA DE NO LLANÇAR ELS PAPERS AL TERRA. NOSALTRES JA HAVÍEM APRÈS MOLT SOBRE AQUEST TEMA I TENÍEM MOLT CLAR QUE ÉS NECESSARI RECICLAR, PERÒ NO HAVÍEM IMAGINAT MAI QUE UNA BOSSA DE PLÀSTIC POGUÉS GENERAR TANTS PROBLEMES. 

ALESHORES A PARTIR D'AQUÍ CADA UN VA DONAR LA SEVA OPINIÓ I ENTRE TOTS ARRIBÀREM A LA CONCLUSIÓ QUE LLUITAREM PERQUÈ EL CAS DE LA LINA NO ES PUGUI TORNAR A REPETIR. 


LA SORTIDA FOU L'ACTIVITAT QUE ENS AJUDÀ A SENSIBILITZAR-NOS MÉS SOBRE EL TEMA DE TENIR CURA DEL NOSTRE MEDI AMBIENT. 

L'ESPAI DEL CENTRE D'INTERPRETACIÓ DE CABRERA ENS AJUDÀ A APRECIAR MOLT MÉS LA MAR I ELS ESSERS QUE HI HABITEN. 


FINALMENT POGUÉREM POSAR EN PRÀCTICA EL QUE HAVÍEM APRÈS. BERENÀREM A LA PLATJA DEL PORT DE LA COLÒNIA DE SANT JORDI I TOTS ENS ENCARREGÀREM QUE NO QUEDÉS CAP TIPUS DE FEMS A LA PLATJA. UNA VEGADA VA ESTAR TOT ARREPLEGAT ENS POSÀREM A JUGAR A FER CASTELLS I CLOTS. COM ENYORÀVEM LA PLATJA!


https://www.youtube.com/watch?v=hWx5sE20Pnw

FEIM UN AGRAÏMENT ESPECIAL A LA MESTRA LETÍCIA DE PRIMÀRIA QUE ENS VA ACOMPANYAR DURANT TOTA LA SORTIDA I ENS HO PASSÀREM MOLT BÉ AMB ELLA.

GRÀCIES LETÍCIA!

2 comentaris:

  1. Era ben hora de poder repetir una excursió! Gracieeeesss. En Mateu s, ho va passar pipa!

    ResponElimina
  2. Que be poder sortir un altre pic d’excursió!! En Tomeu so va pasar super be!! Gràcies!!

    ResponElimina