divendres, 29 d’octubre de 2021

ACTIVITATS PER FER DURANT EL CAP DE SETMANA

COMPTAM DESENES I UNITATS

RECORDAM LA SIMBOLOGIA:


 UNA DESENA = 10 UNITATS         UNA UNITAT 


EXEMPLE:

   =  21


AQUÍ VOS ADJUNT AQUESTES IMATGES QUE BÉ LES PODEU IMPRIMIR A CASA, ELS PODEU CONFECCIONAR AMB PLASTILINA O PASTA DE SAL O FINS I TOT AMB L'AJUDA D'UN OBJECTE AMB FORMA DE CERCLE I AMB UN REGLE, PODEU JUGAR AMB ELS VOSTRES FILLS A DIBUIXAR-LOS. LA INTENCIÓ ÉS TENIR-LOS PER ANAR PRACTICANT ELS NOMBRES I EL COMPTEIG.

UNA VEGADA ELS TENGUEU, JUGAU AMB ELS VOSTRES FILLS A REPRESENTAR NOMBRES AMB ELS SÍMBOLS (ELS ESCRIVIU UN NOMBRE I ELLS L'HAN DE REPRESENTAR AMB LES FIGURES) I A L'INREVÉS (ELS COL·LOCAU FIGURES I ELLS HAN D'ESCRIURE EL NÚMERO QUE REPRESENTEN). ESTEIM PRACTICANT ELS NOMBRES DE L'1 FINS EL 100.

PODEU COMPLEMENTAR AQUESTA ACTIVITAT AMB EL JOC QUE TROBAREU AL SEGÜENT ENLLAÇ. 

 

http://www.penyagolosaeduca.com/ca/simbolos-terrorificos-10-99/


A N A M      A      F I R A!


FINALMENT, APROFITANT QUE AQUEST CAP DE SETMANA SERÀ LA FIRA DE PORRERES I SEGURAMENT TOTS ANIREM A FER UNA VOLTA, CONVIT ALS INFANTS A ESCRIURE A UN FULL UNA LLISTA (MÍNIM 4 COSES) QUE HAGIN VIST A LA FIRA. COM HO FEIM SEMPRE, DEIXAU QUE ELLS PUGUIN ESCRIURE DE MANERA LLIURE LA PARAULA I A SOTA ELS AJUDAU A COMPROVAR SI S'HAN DEIXAT ALGUNA LLETRA (NO DONAM IMPORTÀNCIA A LES A I E NEUTRA). 

PODEN ACOMPANYAR LES PARAULES AMB UNA IMATGE O UN DIBUIX. 

RECORDAU QUE DILLUNS NO HI HA ESCOLA, PER TANT, ENS TORNAREM A TROBAR EL PROPER DIMARTS DIA 2. 

QUE PASSEU UN BON CAP DE SETMANA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada