divendres, 19 de març de 2021

DIVENDRES 19 DE MARÇ

 HOLA FAMÍLIES!

ENS TROBAM GAIREBÉ A LES PORTES DE LES VACANCES DE PASQUA I APROFITANT QUE NO DÓNA GAIRE BON TEMPS PER AQUEST CAP DE SETMANA, VOS PROPÒS  QUE TREBALLEU LA DESENA AMB ELS VOSTRES FILLS. 

JA CONEIXEN EL CONCEPTE I ES TRACTARIA DE CERCAR DIFERENTS MATERIALS QUE TENGUEU PER CASA I FORMAR DESENES. 

QUAN TENGUIN LA DESENA FETA, ELS PARES ELS PODEU AFEGIR UN PARELL D'ELEMENTS MÉS I QUE COMPTIN QUANTS N'HI HA (DESPRÉS D'AFEGIR LA QUANTITAT D'ELEMENTS DE MÉS) I APROFITAU PERQUÈ PUGUIN ESCRIURE EL NOMBRE. 

EXEMPLE: HAN CREAT UNA DESENA AMB BASTONETS PER NETEJAR LES ORELLES. UN ADULT N'HI COL·LOCA TRES MÉS AL COSTAT DE LA DESENA I LI DIU:

-COMPTA QUANTS N'HI HA SI AFEGIM AQUESTS A LA DESENA.  I L'INFANT ELS COMPTA I ESCRIU EL TOTAL A UN FULL. 

TAMBÉ ELS PODEU DIR QUE N'AFEGEIXEN UN NOMBRE DETERMINAT I FINALMENT COMPTIN EL TOTAL I HO ESCRIGUIN. 

EXEMPLE: L'INFANT HA CREAT LA DESENA I LI DEIS QUE AFEGEIXI CINC ELEMENTS MÉS, ELS COMPTI I ESCRIGUI EL NOMBRE A UN FULL. 


PODEU FER TANTES DESENES COM VOLGUEU. RECORDAU QUE HEM TREBALLAT FINS EL 20, PER TANT, QUAN AFEGIGUEU ELEMENTS NO HAN DE SUPERAR AQUEST NOMBRE. 

ENVIAU UN BREU VÍDEO TREBALLANT AMB UN DELS MATERIALS ELEGITS (UN ÉS SUFICIENT) I L'ENVIAU PER FAVOR AL MEU CORREU ELECTRÒNIC. SI TENIU PROBLEMES PODEU EMPRAR LA PLATAFORMA WETRANSFER PER PUJAR EL VÍDEO, ÉS MOLT RÀPID I EFICIENT. 


MOLT BON CAP DE SETMANA!

FINS DILLUNS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada