dimarts, 8 de març del 2022

#8 DE MARÇ, DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

💜L'ESCOLA ÉS UN DELS ENTORNS ON ELS INFANTS REBEN UNA EDUCACIÓ LLIURE D'ESTEREOTIPS. DE BEN PETITS TANT LES NINES COM ELS NINS SÓN CONSIDERATS PER IGUAL, PER AIXÒ NO ES DONEN DISCRIMINACIONS ENTRE ELLS. NO OBSTANT AIXÒ, A DIA D'AVUI S'HA DE SEGUIR CELEBRANT EL 8 DE MARÇ PER REIVINDICAR LA IGUALTAT ENTRE HOMES I DONES DINS LA NOSTRA SOCIETAT.


ÉS PER AQUEST MOTIU QUE CADA 8 DE MARÇ DUIM A TERME ACTIVITATS PER CONTINUAR FENT RESSÒ AMB EL TEMA. 

ENGUANY HEM INICIAT LA JORNADA APORTANT UNA FOTOGRAFIA D'UNA DONA IMPORTANT PER A CADA INFANT, EL QUAL L'HA COMPARTIDA A LA RESTA DE GRUP. A MÉS HA EXPLICAT EL MOTIU PEL QUAL HA ELEGIT AQUESTA PERSONA. 

TOT SEGUIT, AMB EL LEMA "PUC SER EL QUE VULL" S'HA ESTABLERT UN DEBAT ON CADA INFANT DE MANERA LLIURE HA POGUT MANIFESTAR EL QUE VOLDRIA SER I/O ACONSEGUIR QUAN TORNI GRAN. 


AMB EL RECULL DE TOTS ELS INFANTS, HEM CREAT AQUEST MURAL QUE REFLECTEIX QUE QUALSEVOL PERSONA (INDEPENDEMENT DEL SEU SEXE) POT SER EL QUE VULGUI, SENSE CAP DISCRIMINACIÓ I AMB TOTAL LLIBERTAT. TAN DE BO NO TROBIN ENTREBANCS PER FER REALITAT ELS SEUS SOMNIS, MENTRESTANT, ELS ENSENYAM A NO PERDRE MAI LA IL·LUSIÓ I EL CORATGE PER LLUITAR FINS A CONSEGUIR-HO. 1 comentari:

  1. Molt molt xulo! M. Encantaaaaa.
    Espero que estiguis passant la setmana bé... Ànims 💪💪💪

    ResponElimina