diumenge, 15 de març del 2020

JAIA COREMA

Després del Carnaval, arriba la Jaia Corema, una dona a qui no li agrada gens la gresca ni la bauxa, sinó la tranquil·litat. Tampoc li agraden els dolços ni la carn, sinó que només menja verdures, fruita i peix. 

Enguany la Jaia Corema també ens envia cosetes a l'escola. La primera setmana ens va enviar un dibuix que el vàrem pintar i ens ordenà que el duguéssim a casa i que cada divendres li havíem de llevar una cama. Quan no n'hi quedés cap ni una hauríem arribat a les vacances de Pasqua. Per això, no vos oblideu de llevar-li una cama cada divendres! 




La segona setmana ens ordenà que cada nin havia de dur una fruita de casa i el divendres havíem de berenar d'ensalada de fruites.  









Va sortir boníssima!

A la tercera setmana la Jaia ens va dir que tenia una sorpresa preparada, que ens visitarien uns animals ben estranys a l'escola. Finalment aquests animals no varen poder venir, però segurament ens visitaran un altre dia. 

Ara estarem dues setmanes sense poder complir les ordres de la Jaia Corema, ja que no anirem a l'escola, però no oblideu llevar la cama cada divendres!

A més, aquí vos deix la cançó de la Jaia Corema perquè la pogueu cantar amb els vostres pares!



1 comentari:

  1. La tenim penjada a la gelera i ens fa companyia, jejeje. És molt xula.
    LLUIS

    ResponElimina