diumenge, 15 de març del 2020

QUART TALLER DE PARES: FEIM UN HORT!

El quart taller de pares el prepararen la mare d'en Lluís, la mare de na Noa i els pares d'en Mateu. 
Uns quants dies abans de fer el taller, la mare d'en Lluís i el pare d'en Mateu ja vengueren a l'escola a llevar les males herbes de la pastera i a deixar-la a punt pel dia de la sembra. 

Començàrem l'activitat contant un conte relacionat amb la sembra on ens explicava el procés que s'ha de dur a terme des que es sembra la planta fins que neix, creix i està a punt per menjar. Tot seguit agafàrem les nostes eines i preparàrem la terra. 

Mentre preparàvem la terra ens trobàrem amb un escarabat ben curiós!


Una vegada tenguérem la terra a punt, estudiàrem les plantes que havíem de sembrar, les miràrem, les oloràrem i la mare d'en Mateu ens explicà el seu nom. 
I tot seguit, ens posàrem a sembrar les lletugues!


Seguidament, passàrem a sembrar els ravenets.


Continuàrem amb les tomàtigues cherry, el julivert, les mongeteres i l'alfabaguera. 

Una vegada estigué tot sembrat el pare d'en Mateu i la mare d'en Lluís delimitaren l'hortet i tot seguit li posarem nom a cada planta que havíem sembrat. A continuació, ens preparàrem, omplírem les regadores i donàrem aigua a totes les plantes que havíem sembrat. Una vegada estigué tot sembrat obtinguérem una insignia de bons sembradors i per haver creat un gran hortet!


Moltes gràcies famílies per haver compartit aquest horabaixa amb nosaltres i gràcies per tota la feinada que va suposar preparar aquest hort tan preciós!

2 comentaris: